DESPRE PROIECT

www.din-sanpetru.ro este o platformă online ce are ca scop reunirea tuturor producătorilor și antreprenorilor locali. Indiferent că vorbim de o fermă mică, un magazin alimentar, prestări de servicii, sau un restaurant . Această platforma este dedicată tuturor celor care vor să își listeze afacerile, produsele sau serviciile oferite, iar noi, clienții, avem astfel posibilitatea să vedem oferta fiecăruia.

CUMPĂRĂ LOCAL

Cumpărând local, de la producători / mici întreprinzători / antreprenori contribui la dezvoltarea economică a zonei și, totodată, crești competitivitatea, ceea ce se traduce în creșterea calității și scăderea prețului.

ECHIPA

Marian Arhire

Co-fondator

Pentru că îmi doresc să susținem economia locală, pentru că ne dorim să punem pe masă produse proaspete și  curate.

În plus, orice loc de muncă creat de afacerile locale reprezintă un beneficiu pentru comunitatea noastră. Așa s-a născut din-sanpetru.ro, o platformă on-line pe care o oferim GRATUIT micilor producători, prestatorilor de servicii și antreprenorilor din Sânpetru și împrejurimi, pentru a-și promova produsele sau serviciile.
Vă rugăm și pe voi să ne ajutați recomandând micilor producători să se înscrie pe site-ul www.din-sanpetru.ro, dar mai ales cumpărând de la producătorii harnici din zona voastră!
Împreună susținem economia locală!

Marius Popa

Co-fondator

Co-fondator

Mi-a venit ideea de a construi acest website în momentul în care am observat potențialul antreprenorilor si micilor producători din Sânpetru de a deservi cererea de produse si servicii din Sanpetru si din împrejurimi. Totodată, am observat lipsa unui spațiu virtual în care afacerile locale să fie prezentate într-un mod structurat. De multe ori îmi doream sa apelez la produse sau servicii oferite de oamenii din comuna noastra, însă găseam câteodată dificil să găsesc informația necesară în timp util.

Îmi doresc ca acest website sa fie un spațiu în care cererea si oferta locală se întâlnesc, dar si un pas în plus în a ne cunoaste mai bine si a construi o comunitat